top of page
  • Museikiosken Falsterbo
  • Museikiosken Falsterbo
Logo MK.png

Take Away eller ät hos oss!

LUNCH, SALLADER, CIABATTA,

KAFFE OCH GLASS
hundra meter från havet

MENY

MENY

Vi serverar lunch varje dag.

Obs! Det finns även veg alternativ.

Museikiosken flaskor.jpg

Museikioskens Energidryck och Stilla Vatten.

20:- styck

OM OSS

På Sjögatan, knappt hundra meter från Falsterbostranden, finns Museikiosken. Ett nytt kafé i historisk miljö. Genom att servera fräscha luncher, perfekta för en varm stranddag, vill vi sudda ut gränsen mellan stranden och resten av Falsterbo. En opretentiös mötesplats tillräckligt nära stranden för att höra vågorna, men tillräckligt långt ifrån för att slippa sand på tungan. Utöver lunch har vi ett härligt utbud av kyld dryck, kaffe och glass.

Museikiosken ligger i anslutning till Falsterbo Museum som byggdes år 1940. På muséet finner man en mängd fynd och byggnadsmodeller som berättar mycket om Falsterbos och Skanörs historia. Inför sommaren 2019 har dessutom utställningen på muséet fräschats upp och moderniserats. I museikiosken finns souvenirer och material om historien till försäljning.

 

Inträde: Vuxen 40:-, barn 10:-

Välkommen önskar

Filip och Ludvig

God fika i Falsterbo
gården.jpg
Ludvig Roth och Filip Liepe.jpg

Filip Liepe och Ludvig Roth driver Museikiosken i Falsterbo.Välkommen hit och fika eller käka en smaklig hemlagad lunch. Passa även på att besöka museet.

NYHETER

Fr.o.m. fredag 14 juni har vi öppet

10.00 - 18.00 alla dagar!

 

På söndag (16/6) är det muséets dag. Muséets samlingar visas av medlemmar i styrelsen. Nyheter: Ny monter med Matilda Månsons arbete. Ålfisket beskrivs i text, bild och filmen "I väntan på ål" av Georg Oddner. Nyheter i medeltidsrummet, om golf i Ljunghusen och om bärnsten.

 

Välkomna! 

61764277_304820883741651_829107390550271

HITTA HIT

OM OSS
Hitta hit
Nyheter
bottom of page